Katalpa Business Consciousness

Bewustzijnsontwikkeling voor bedrijfsleiders en organisaties

 

Bij Katalpa geloven we dat bedrijven en organisaties de potentie hebben om niet alleen economisch succesvol te zijn, maar ook om een diepgaande positieve impact te hebben op de wereld om hen heen.

Onze missie is om bedrijven en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van een holistische benadering die gebaseerd is op verlicht leiderschap, spiritualiteit, innerlijkheid en waarden, waardoor ze kunnen gedijen op zowel professioneel als persoonlijk niveau.

 

Diensten:

  1. Verlicht Leiderschap Ontwikkeling:

    • We bieden leiderschapsontwikkelingsprogramma's die gericht zijn op het cultiveren van verlicht leiderschap binnen organisaties. Deze programma's omvatten workshops, trainingen en individuele coachingssessies die leiders helpen om hun authentieke zelf te ontdekken, hun emotionele intelligentie te versterken en een diepgaand begrip te ontwikkelen van hoe ze anderen kunnen inspireren en leiden.
  2. Spirituele Begeleiding en Counseling:

    • We bieden ondersteuning aan leiders en teams bij het verkennen van de spirituele dimensies van leiderschap en zakendoen. Door middel van meditatie, reflectie en diepgaande gesprekken helpen we individuen om hun innerlijke kompas te versterken en in lijn te brengen met de waarden en doelen van hun organisatie.
  3. Waardenintegratie in Bedrijfscultuur:

    • We begeleiden bedrijven bij het definiëren en integreren van hun kernwaarden in alle aspecten van hun bedrijfscultuur, van werving en onboarding tot dagelijkse operationele besluitvorming. Dit bevordert een omgeving waarin medewerkers zich verbonden voelen met het hogere doel van de organisatie en gemotiveerd zijn om zich in te zetten voor het gemeenschappelijke succes.
  4. Teambuilding en Samenwerkingsversterking:

    • We organiseren teambuildingactiviteiten en workshops die gericht zijn op het versterken van samenwerking, communicatie en verbinding binnen teams. Door middel van creatieve en interactieve oefeningen helpen we teams om onderlinge relaties te verdiepen en een sfeer van vertrouwen en ondersteuning te creëren.
  5. Strategische Planning met Hart en Ziel:

    • We begeleiden organisaties bij het ontwikkelen van strategische plannen die niet alleen gericht zijn op financieel succes, maar ook op het vervullen van hun hogere doel en het creëren van een positieve impact op de samenleving. We moedigen leiders aan om hun intuïtie en wijsheid te gebruiken bij het nemen van beslissingen en om duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid te integreren in hun bedrijfsstrategieën.

 

Door deze diensten te combineren, streven we ernaar om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun volledige potentieel als verlichte en veerkrachtige entiteiten die niet alleen streven naar winst, maar ook naar het welzijn van alle belanghebbenden en de wereld om hen heen.

 

 

 

 

Business Consciousness

 

Verbinding maken met Essentie

Strategische doelen in lijn brengen
met innerlijke bestemming

Bezield handelen
vanuit stilte en inspiratie,
krachtig en bewust

Als mens en organisatie
werkelijke toegevoegde waarde
creëeren.


Serving Global Awakening
through business



 

Don't forget until too late that the business of life is not business but Living!


PERSONAL MASTERY 

FOR EXECUTIVES
& TEAMLEADERS

 

Door je hoofd, hart en buikgevoel opnieuw uit te lijnen (verticale uitlijning) en je in lijn te brengen met wie je in wezen bent.

Zo kun je je leiderschap vanuit persoonlijk meesterschap neerzetten en met passie, inspiratie en plezier je job doen en het leven leiden waarvoor je geboren bent.

 


RELATIONSHIP 
MASTERY

FOR TEAMS & PARTNERSHIPS

 

Door een veilige omgeving te scheppen waarin teams & samenwerkende partners begeleid worden om transparant, in lijn met zichzelf en in wederzijds respect tot kwaliteitsvolle verbinding te komen. 
Zodat synergie ontstaat en energie kan gaan stromen!

 



BUSINESS CULTURE
MASTERY

 

Door leiders en hun organisatie te begeleiden bij het implementeren van een hartintelligente cultuur van vertrouwen, eerlijkheid en empathie. Een weerbare en innoverende cultuur waarin mensen zich met hart en ziel geven en voelen dat ze samen geïnspireerd, werkelijke toegevoegde waarde creëren. 

 

TIJD VOOR EEN VOLGENDE STAP?

ZOEK JE NAAR EEN WEZENLIJKE STAP?
EEN STAP NAAR ESSENTIE?

.. voor jezelf als bedrijfsleider
.. je leidinggevenden
.. je team
.. je organisatie 


 

“I see a world where people feel safe to show up with all that they are, where they feel met, where they can express their heartfelt longings and live and work with heart and soul, with joy and passion.”
~ Bart